Primera Marxa dels Drets Socials del Vallès Oriental

La 1era Marxa dels Drets Socials del Vallès Oriental  pretén esdevenir una mobilització on conflueixin les diverses lluites comarcals, col·lectius i persones que defensen els drets socials des de diferents fronts com poden ser la sanitat, l’educació, el treball, l’habitatge, el feminisme, el cooperativisme o la defensa del territori.

Entenem els marxa dels drets socials cartell_baixaconvocant, que en aquests temps de capitalisme senil esdevé necessari prendre el carrer, plantejar alternatives des de la base i construir un poder popular arrelat al territori.

La Marxa constarà de tres columnes: Baix Vallès, Occidental i Nord. Cadascuna d’aquestes aglutinarà diferents pobles en el seu recorregut. La columna Baix Vallès partirà de Mollet, l’Occidental de Caldes i la Nord de Llinars i Cardedeu. Entre les 10 i les 11h les columnes començaran la Marxa amb la intenció de visibilitzar conflictes i lluites del territori, per confluir entre les 13 i les 14h a la Plaça Maluquer i Salvador de Granollers. A la capital vallesana es realitzarà l’acte central i un dinar popular a l’espai de les Barraques de la festa popular de l’Ascensió (Plaça de les Hortes).

Així doncs, us convoquem el dissabte 31 de maig a la 1era Marxa dels Drets Socials del Vallès Oriental.

Avancem: per la defensa del drets social, organitzem-nos i creem poder popular.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s